Atlantean Healing

  Atlantean Healing är en healingform som grundats av Birkan Tore.

Under hösten 2014 har jag haft förmånen att få ha Birkan som lärare i Atlantean Healing. Jag känner mig väldigt tacksam och ödmjuk inför att få börja praktisera denna underbara healingform.

Den är väldigt starkt transformerande och högfrekvent i sin energi. Den är mild och kärleksfull och många som mottar den beskriver känslan "som att vara inbäddad i en änglavinge!"
Atlantean Healing är  en urgammal teknik från templen i forna Atlantis, 
kanaliserad via änglarna från Atlantis. 
Den användes främst av healingpräster och prästinnor på den tiden,
 och nu får även vi tillgång till att använda den energin. ♥ 

I Atlantean Healing focuserar vi inte på sjukdomar, utan blir bara medvetna om obalanser som påverkar vår hälsa negativt. Genom att fokusera på det friska så manifesterar vi det liv vi vill ha och den perfekta hälsan!

 

Hur går en behandling till?:

Du ligger med kläderna på varmt inbäddad på en massagebänk.

Under en healingsessionen plockas eventuella blockeringar bort och dina energier balanseras.

Din aura och dina chakran balanseras samt de 5 elementen i din kropp.

Jag läser intuitivt av ditt energifält och kan på så vis hitta var blockeringar och obalanser sitter och få information om vad du kan göra för att förändra ditt tillstånd.

(Behandlingarna kan se olika ut helt beroende på vad personen som kommer behöver.)

Healingen är en process och i den processen är du delaktig.

För att en förändring ska bli bestående krävs det att du själv är villig att förändra på en både själslig och kroppslig nivå.

Många problem/symptom som vi bär på ligger på en undermedveten nivå och kan även vara spår från tidigare liv. Jag hjälper dig att bli medveten om dessa så att du kan släppa taget.

Jag förstärker ibland healingenergierna genom att använda olika stenar och kristaller.

Kroppen fortsätter arbeta flera timmar efter en behandling.

Efter behandlingen finns tid för samtal där jag delger dig vad som kommit fram under sessionen och du får möjlighet att berätta om dina upplevelser.

Varje behandling  tar ca 1 - 1,5 timme

kostnad 900 kr

 

 

Om Birkan Tore:

Birkan är en intuitiv coach, spirituell lärare och ett mycket erkänt medium. Han är verksam i hela världen och är bla. känd i Sverige genom tv programmet - Det okända. 

Hans arbetssätt är unikt och han arbetar tätt tillsammans med ärkeänglar och uppstigna mästare. Han är trovärdig och säker i sin roll både när han agerar lärare och som medium.

Birkan är uppvuxen i Holland men bor förnärvarande i Los Angeles. 

"Birkan började tidigt studera forntida andliga spådomstekniker och healing. Hans medfödda längtan efter att utforska och lära sig om andlighet öppnade dörrar till idéer och filosofier från många olika kulturer och religioner, inklusive gamla spådomstekniker från områden runt Egeiska havet, Anatolien och Medelhavet. Birkan har utvecklat "Oracle Messenger - OM - kurserna", vilket är hans program för elever som vill lära sig hur de kan överbrygga klyftan mellan den uråldriga kunskapen och nutidens energier. Han är upphovsmannen bakom kursen Atlantean Healing™." (Texten är lånad från Katharina Arnesen - www.atlanteanhealing.se)

För mer info om Birkan se www.askangels.com.

 


Nyhet!
Nu kan du även boka Hypnos och
Tidigare liv terapi hos mig!
Läs mer under fliken Hypnos.
och Tidigare liv terapi.

Ring för tidsbokning: tel. 0709-770715

Jag finns på Storgatan 36, 29531 Bromölla

Välkommen!

 

* Förebygga och lindra - Stretching

 

Länkar:

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)