Ekologiska hudvårds produkter

Nu kan du köpa en ny serie produkter som heter NONIQUE hos Christels Friskvårds Praktik.

NONIQUE är en ny ekologisk hudvårds serie som lanseras i Sverige. Den säljs på apoteken i bla. Tyskland och Österrike. Produkterna är:

100% Ekologiska

100% Veganvänliga och ej testade på djur

100% fri från syntetiska och konstgjorda färgämnen

100% fri från syntetiska och konstgjorda doftämnen

100% fri från PEG, parabener, silikon och palmolja

100% fri från mineraloljor (paraffiner)

100% kontrollerad och certifierad naturkosmetika

Basen i produkterna kommer från frukterna NONI och ALOE VERA. För att få fram vissa egenskaper till ex. anti age serien använder man sig av ytterligare andra frukters egenskaper.

Produkterna är väldigt prisvärda eftersom NONIQUE anser att ALLA ska kunna köpa ekologiska varor. Priset hålls nere eftersom det inte ingår några mellanhänder i försäljnings kedjan, produkterna odlas och tillverkas av en och samma ägare, förpackningarna är inte överdådiga och exklusiva och det tillverkas inga små varuprover. Ex. på pris: Ansiktsrengöring 79 kr Dagkräm ansikte 129 kr Body lotion 129 kr För att se fullständig prislista gå in på: http://www.nonique.se/

Nonifrukten har använts som hälsoväxt av urbefolkningen i minst tusen år. Den växer naturligt i klimat som ex. i Panama. Den sägs hjälpa vid hudinfektioner och andra hudåkommer. Frukten Noni är fullpackad med över 150 viktiga näringsämnen. Den enastående halten av proxeronin, vitaminer, enzymer, mineraler och spårämnen gör frukten till en av de senaste och mest värdefulla upptäckterna inom fältet för naturkosmetika.

Aloe Vera är mest känd för sin verkan på hudproblem som tex. eksem och psoriasis. Den hjälper också vid sårläkning eftersom den tillför huden syre och fukt, dämpar inflammationer och oskadliggör bakterier.

NONIQUE får sin effekt och naturliga kraft från frukten på den karibiska Noniplantan, som vi kombinerar med Aloe Vera och 14 andra ingredienser av högsta kvalité. Tack vare aromatiska oljor och den höga mängden av organiska innehållsämnen så uppstår NONIQUES fruktiga doft.

Produkterna rekommenderas till alla hudtyper men även till personer med mycket känslig hud eftersom den är tillverkad av ingredienser med hög kvalité som är skonsamma för huden. Huden är människans största organ och därför behöver den bra skydd och skonsam vård.

Produkterna tillverkas med kärlek till naturen och både innehåll och förpackningar är ekologiska.

Du hittar delar av NONIQUES sortiment hos

Christels Friskvårds Praktik

12 sep 2013


Nyhet!
Nu kan du även boka Hypnos och
Tidigare liv terapi hos mig!
Läs mer under fliken Hypnos.
och Tidigare liv terapi.

Ring för tidsbokning: tel. 0709-770715

Jag finns på Storgatan 36, 29531 Bromölla

Välkommen!

 

* Förebygga och lindra - Stretching

 

Länkar:

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)